Everything about عفونت آنفولانزا

دکتر مقدم با بیان اینکه این واکسن تنها از ابتلا به آنفلوانزا پیشگیری می‌کند و در مقابل ویروس‌های دیگر اثری ندارد، تصریح کرد: بهترین زمان تزریق این واکسن از شروع فصل آنفلوانزا یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.

شستشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون یا شوینده‌ی مناسب دست

علاوه بر این، می‌توانید از داروهای زیر برای کنترل علائم بیماری استفاده کنید:

آنفولانزا بیماری جدی‌تری است که در برخی مواقع می‌تواند حتی کشنده باشد. ازاین‌رو شناخت علائم بیماری آنفولانزا ضرورت دارد. در این مقاله به بررسی شایع‌ترین علائم آنفولانزا و راه‌های پیشگیری و درمان آن می‌پردازیم.

چای زنجبیل یا زردچوبه را با عسل و لیمو بنوشید. مصرف چای زنجبیل به دلیل اثرات ضدالتهابی آن برای آنفولانزا نیز مفید است. همچنین با ترکیبات خود که التهاب را کاهش می‌دهد به تجزیه مخاط کمک می‌کند.

عوارض اسپری دماغی آنفولانزا در بزرگسالان: آبریزش بینی، سردرد، گلودرد

از آن­جا که با شروع فصل پاییز و ماه مهر، آمار ابتلا به ویروس آنفولانزا افزایش می­‌باید و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا ماه مهر و آبان می‌­باشد.

در صورت لزوم می توانید با دکتر داخلی آنلاین مشورت کنید و هم می توانید به صورت حضوری به متخصص داخلی مراجعه کنید.

این بیماری ویروسی به شیوه‌­های مختلف گسترش پیدا می­‌کند. شما ممکن است توسط فرد مبتلا به آنفلوآنزا که عطسه، سرفه یا صحبت می‌کند، بیمار شوید.

در صورتی که هر یک از این علائم را در بدن خود مشاهده کردید می‌­توانید از مشاوران حاذق و مجرب کادر پذیرش ۲۴ کمک بگیرید و اطلاعات لازم در خصوص درمان این بیماری را دریافت نمایید.

وی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوانزا برای زنان باردار محدودیت زمانی ندارد، اظهار کرد: پاسخ ایمنی این واکسن به چهار نوع ویروس است و ممکن است مانند واکسن‌های دیگر پاسخ ایمنی کامل را ندهد. 

در کووید-۱۹ چه میوه هایی برای آنفولانزا خوب است عطسه کردن چندان شایع نیست. آنفلوآنزا هم مثل کووید-۱۹ با تب و بدن درد همراه است، اما معمولا روی حس بویایی یا چشایی تاثیر ندارد.

برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.

مصرف هرگونه آنتی‌بیوتیک هنگام ابتلا به آنفلوانزا ممنوع است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *